Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις (1032)

Στις 16 Μάϊου το 3ο Trophy Meet-up για το 2024, στην Κατερίνη, με θέμα " Η τεχνολογική καινοτομία στον κλάδο των Agrologistics"

 

Το 3ο Trophy Meet-up για το 2024 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μάϊου, στις 17.00, στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics), του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στην Κατερίνη. Η εκδήλωση, που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του εγχειρήματος TrophyΤροφή του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά  που στόχο έχει να αναδείξει τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.  

Η δράση συνδιοργανώνεται με το Tμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδαςτου Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος,ενώ υποστηρίζεται από το Envolve Entrepreneurship και χορηγοί σε είδος είναι η εταιρία efood, το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ) και η εταιρία Νήσος. Ιδρυτικός Δωρητής του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, ερευνητές και startups του 3ου Trophy Meet-up θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και panel συζήτησης από καθηγητές του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και από εκπροσώπους επιχειρήσεων που αφορούν τις νέες τεχνολογίες αιχμής στα Agrologistics, καθώς και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα εφοδιαστικών αλυσίδων του αγροδιατροφικού κλάδου.  

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε ένα σύντομο εργαστήριο παραγωγής επιχειρηματικών ιδεών, με βάση τις θεματικές που θα συζητηθούν. Θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τα project τους, ενώ θα έχουν και ευκαιρίες δικτύωσης. Μετά από ψηφοφορία, θα προκύψει η καλύτερη ομάδα-ιδέα, η οποία θα λάβει συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη της πρότασής της και θα διαγωνισθεί με τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν στις επόμενες εκδηλώσεις για την ανάδειξη μιας νικήτριας ομάδας στο πλαίσιο των Trophy Tροφή για το 2024.

Τα Trophy Meet-ups, που διοργανώνονται φέτος για τρίτη χρονιά στο πλαίσιο του εγχειρήματος TrophyΤροφή, στοχεύουν στην ανάπτυξη του διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα. Αναδεικνύουν τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.  

Περισσότερες πληροφορίες για το 3ο Trophy Meet-up, το πρόγραμμα και την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας θα βρείτε εδώ.

Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 07:01

5thOlympusInternationalConferenceonSupplyChains

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας διοργανώνει το συνέδριο 5thOlympusInternationalConferenceonSupplyChains. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη (Πολιτιστικό Κέντρο ΕΚΑΒΗ) στις 24 – 25/05/2024. Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο θα βρείτε:  http://5_olympus_icsc.ihu.gr/

Υπάρχει ειδική πρόβλεψη για την εγγραφή σας, προκειμένου να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50€ (περιλαμβάνει την παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου, υλικό Συνεδρίου, coffee breaks, lunch breaks, dinner, κλπ).

Η εγγραφή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ΕΛΚΕ ΔΙΠΑΕ, στην παραπάνω προνομιακή τιμή μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου ( περιορισμένος αριθμός συμμετοχών με βάση τα παραπάνω) .Μετά την ημερομηνία αυτή η εγγραφή μπορεί να γίνει με την κανονική τιμή του Συνεδρίου που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου 

Bank: Piraeus Bank
SWIFT-BIC PIRBGRAA
IBAN GR07 0172 2160 0052 1610 1451 101

Προσοχή στο καταθετήριο να αναφέρεται το όνομα σας  και ότι αφορά τη συμμετοχή σας στο Olympus ICSC 2024 ΚΕ 81358

Σε περίπτωση πληρωμής, να στείλετε αποδεικτικό της τραπεζικής κατάθεσης με email στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο τέλος του Συνεδρίου θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

 

 

Ενημερώνουμε τους φοιτητές της Πανεπιστημιούπολης Σερρών του ΔΙ.ΠΑ.Ε.
ότι τα εστιατόρια με έδρα τη Σέρρες, το Κιλκίς και την Κατερίνη δεν θα
λειτουργήσουν κατά τις Διακοπές του Πάσχα
(Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου έως Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου 2024)



Καλές γιορτές!
Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 05:39

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Το μάθημα "Μάρκετινγκ" αυτή την Τρίτη (23/04) αναβάλλεται. Θα υπάρξει αναπλήρωση, μετά από συνεννόηση με τον διδάσκοντα. Σε κάθε περίπτωση, το μάθημα θα αναπληρωθεί μετά τις διακοπές του Πάσχα. 

Ο Διδάσκων

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας συμμετέχει ως εκθέτης στη LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALONIKI EXPO, 11-13/04/2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO).

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Τμήμα διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο «Automation & New Trends σε Μεταφορές & Logistics» την Παρασκευή 12/04/2024 και ώρα 11.00 – 13.00.

https://logistics-expo.gr/

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2023-2024

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές  του Δι.Πα.Ε., να υποβάλλουν αίτηση ΣΙΤΙΣΗΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής σίτισης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://sitisi.ihu.gr/.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουν αίτηση σίτισης οι φοιτητές μέσω της εν λόγω εφαρμογής είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής τους από την αρμόδια γραμματεία τους, να τους έχει αποσταλεί δελτίο ενεργοποίησης και να έχουν ενεργοποιήσει τον λογαριασμό τους.

Για την σωστή κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορείτε να συμβουλευτείτε το επικαιροποιημένο «Εγχειρίδιο υποβολής δικαιολογητικών Στέγασης-Σίτισης».

Η εφαρμογή θα ανοίξει στις 27 Μαρτίου 2024 και Ημερομηνία λήξης των αιτήσεων ορίζεται η 7η Απριλίου 2024 και ώρα 23.59 η οποία θα τηρηθεί αυστηρά.

Υπενθυμίζουμε ότι πέραν αυτής της ημερομηνίας η εφαρμογή θα είναι κλειστή και δεν θα είναι δυνατόν να κατατεθεί καμία αίτηση.

1) ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ UNIPORTAL ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 19/3/2024 ΕΩΣ 31/3/2024 ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

2) ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 19/3/2024 ΕΩΣ 31/03/2024

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η projectyou ανακοινώνει το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Know & Grow»,  το οποίο προσφέρει μια σειρά από δωρεάν webinars που σχεδιάστηκαν για να εμπνεύσουν, ναεκπαιδεύσουν και να ενδυναμώσουν τους σύγχρονους επαγγελματίες. Θα χαρούμε πολύ να δούμε τους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου σας και πιστεύουμε ότι θα τους ωφελήσει ιδιαίτερα, καθώς θα ενημερωθούν για τις πρακτικές και ευκαιρίες στην αγορά εργασίας

Συνημμένα θα βρείτε το κείμενο με την ανακοίνωση, καθώς και τη σχετική φωτογραφία.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες που παρακολουθούν το Πρόγραμμα Σπουδών ΔΙΠΑΕ και ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση μέσω της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος ακ. ετών 2022-2023 & 2023-2024» MIS 6004526 (ΕΣΠΑ 2021-27) του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ+), ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ θα δέχεται αιτήσεις για τη συμμετοχή στο επιδοτούμενο πρόγραμμα από 15/3/2024 έως και 31/3/2024.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ της Πανεπιστημιούπολης Σερρών στον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://praktiki.teicm.gr/

Σελίδα 1 από 80

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860