Ενημερωτικό σημείωμα για τη νέα ιστοσελίδα του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΤΕ

Σέρρες 11-7-2014

Ενημερωτικό Σημείωμα

Αγαπητοί συνάδελφοι, φοιτητές και φίλοι

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι από σήμερα έχει τεθεί σε λειτουργία η ΝΕΑ ιστοσελίδα του Τμήματος ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ και ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ.

http://civilgeo.teicm.gr

Δεν πρόκειται για μια απλή επικαιροποίηση/αναβάθμιση μιας προϋπάρχουσας ιστοσελίδας, αλλά για μια εξαρχής νέα σχεδίαση με σκοπό να ανταποκριθεί στο προφίλ του ΝΕΟΥ τμήματος, που προέκυψε μετά το ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ στις 01-09-2013.

Η ιδιαιτερότητα του νέου τμήματος ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ και ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ συνίσταται στο ότι περιλαμβάνει δύο αυτοτελείς εισαγωγικές κατευθύνσεις με ξεχωριστό αριθμό εισακτέων (στο μηχανογραφικό δελτίο των πανελλαδικών εξετάσεων) και αντίστοιχα αυτοτελή προγράμματα σπουδών, που οδηγούν σε διακριτούς τίτλους αποφοίτησης.

Το τμήμα είναι στελεχωμένο με ικανό αριθμό μελών ΕΠ, έχει άρτιες κτιριακές εγκαταστάσεις και αξιόλογο εργαστηριακό και ερευνητικό εξοπλισμό.  Ως προϊόν της συγχώνευσης και μετεξέλιξης δυό προϋπαρχόντων τμημάτων με πολύχρονη παρουσία, το ΝΕΟ τμήμα έχει όλες τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις να υποστηρίξει την εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στους τομείς εξειδίκευσής του. Στη ΝΕΑ ιστοσελίδα  περιλαμβάνονται όλα τα δεδομένα που συνηγορούν στην παραπάνω διαπίστωση.

Εύχομαστε η πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας να σας φανεί χρήσιμη και ενδιαφέρουσα. Να σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα το Τμήμα και τις δραστηριότητές του, να διευκολύνει τις σπουδές και την καθημερινότητά σας. Ο σύγχρονος και συνάμα λιτός σχεδιασμός της αντανακλά μια αντίστοιχη θεώρηση των πραγμάτων: εκπαίδευση με σύγχρονα εργαλεία σ’ ένα περιβάλλον φιλικό στον σπουδαστή με στόχο το μέλλον.

Ο δικτυακός αυτός τόπος θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη εμπειρία, την συσσωρευμένη γνώση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την πρόθυμη και πολυποίκιλη συμβολή  όλων των μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.  Γι’ αυτό θα ήθελα και από τη θέση αυτή να τους ευχαριστήσω όλους μαζί και τον καθένα χωριστά για την συμβολή του στην υλοποίηση αυτού του χρήσιμου εργαλείου, το οποίο θα εμπλουτίζουμε, θα ανανεώνουμε και θα βελτιώνουμε συνεχώς.

Η Πρόεδρος του Τμήματος

Καθηγ. Μ-Ε Θεοδωρίδου

Sitemap

Κορυφή σελίδας