ΕΥΔΟΞΟΣ: Έναρξη Δηλώσεων Χειμερινού Εξαμήνου 2013-2014

Αγαπητοί φοιτητές,

Από την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 ξεκινούν οι δηλώσεις συγγραμμάτων για τα μαθήματα που παρακολουθείτε κατά το χειμερινό εξάμηνο 2013-14.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4009/2011 δεν επιτρέπεται η δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων εφόσον είστε ήδη κάτοχοι άλλου πτυχίου ή έχετε ξεπεράσει τα ν+2 έτη σπουδών. Ωστόσο, όπως και το προηγούμενο εξάμηνο, οι μη δικαιούχοι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν συγγράμματα μέσω του εθελοντικού προγράμματος Ανταλλαγής Συγγραμμάτων - Εύδοξος+ (http://eudoxus.gr/EudoxusPlus.html). Για κάθε σύγγραμμα που παραχωρείτε μέσω του Εύδοξος+, συγκεντρώνετε πιστωτικές μονάδες, τις οποίες μπορείτε μετά να εξαργυρώσετε με την απόκτηση ελεύθερων συγγραμμάτων.

Με την ευκαιρία, σας προσκαλούμε (α) να εγγραφείτε στη λίστα της δράσης ΔΙΑΥΛΟΣ (http://goo.gl/SgwBq), για να λαμβάνετε γνώση των επιστημονικών/πολιτιστικών εκδηλώσεων που μεταδίδονται ζωντανά μέσω του δικτύου ΕΔΕΤ κάθε εβδομάδα, και (β) να αξιοποιήσετε την δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στην Forrester (http://forrester.grnet.gr/lobby/), για την απόκτηση μελετών και ερευνών αγοράς για σύγχρονα τεχνολογικά θέματα και υπηρεσίες.

Sitemap

Κορυφή σελίδας